Petra Wellness & Care    

                                                                                                                             Pedicure  en Wenkbrauw specialist      

Heeft u problemen met uw voeten en nagels of zijn uw voeten gewoon toe aan een verwenbeurt en een voetmassage of misschien wel een leuke nagellak? Bij Petra Wellness & Care bent U aan het juiste adres. De verzorging van uw voeten is bij mij in vertrouwde handen! Ik werk vanuit mijn praktijk aan de Markstraat 21 inTerheijden alleen op afspraak en kan zo voldoende tijd voor u inplannen. 


Ervaar het zelf

In mijn professioneel ingerichte praktijk verzorg ik alle soorten voet behandelingen. Mijn praktijk is uitgerust met de modernste nat-techniek apparatuur. Ook beschik ik over een zeer comfortabele, volledig elektrisch verstelbare behandelstoel waarin u kunt relaxen tijdens een heerlijke voetbehandeling met uiteraard een lekker kopje koffie of thee.

Voetzorg op maat

Heeft u geen behoefte aan een standaard of uitgebreide voetbehandeling, maar wilt u wel dat uw voetnagels eens een keer per maand of zes weken netjes worden geknipt en verzorgd. Ook dan kan ik zeker iets voor u betekenen. Want ook voor een korte terugkerende voetbehandeling bent u bij Petra Wellness & Care op het juiste adres. Vanzelfsprekend reken ik ook voor een verkorte voetbehandeling een zeer schappelijk tarief. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op voor een prijsopgaaf.