Petra Wellness & Care    

                                                                                                                             Pedicure  en Wenkbrauw specialist      

 

 

Ik heb gekozen voor de voetverzorgingslijn van Strictly Pure. Dit product is 100% natuurlijk, hypoallergeen en dierproefvrij.

De voetenlijn is zeer uitgebreid en voor iedere voet is er weer een speciale créme.

 

 

 

 

 

Eelt reducerende zalf
Deze crème is ontwikkeld voor een voet met overmatige eeltvorming. De crème werkt regulerend, zodat de eeltproductie verlaagd wordt.

 

Klovenzalf
De huid is overmatig verhard en daardoor zijn elasticiteit kwijt. Gevolg is wanneer deze onder spanning komt te staan niet oprekt maar scheurt. De klovenzalf is een reparatiecrème op basis van calandula welke van binnenuit de huid stimuleert nieuwe cellen aan te maken om de kloof te dichten.

 

Verzorgende vitamine voetcrème
Deze crème is speciaal ontwikkeld voor de verouderde huid. De crème verhoogt het vetgehalte van de voet, zodat de huid glad en soepel aanvoelt.

 

Voetcrème fris
De naam zegt het al, een frisse voet crème voor elke (warme) voet. De crème verkoelt, verfrist en verzorgt een warme voet.

 

Verzorgende lavendelvoetcreme met oliebolletjes
Deze heerlijke voetcreme dankt zijn paarse kleur aan de toevoeging van Lavendel. Lavendel heeft niet aleen een heerlijke geur maar wordt tevens veel gebruikt voor ontspanning, huidirritaties en slaapstoornissen.

Cooling voetcreme met vitamine oliebolletjes
Met een basis van Eucalyptus zorgt deze crème voor een heerlijk verkoelend gevoel.

Voetenparfum & Antitranspirant
Deze voetspray zorgt ervoor dat de bacteriën zich niet kunnen ontwikkelen zodat er geen onaangename geur onstaat. Alle voetenspray’s zijn licht schimmelwerend.Deze voetenparfums zijn er in de geuren Jasmijn, -Ylang/ Ylang Lelie van dalen , Appel, en White Lotus.